2022 Lüks Koltuk Takımı Önerileri Nelerdir?

Oturma odası dekorasyonu evin enerjisini sağlayabilmek ve 2022 trendlerine yaraşır bir şekilde ev dizaynı yapabilmek açısından oldukça fazla dikkat edilmesi gereken bir konudur. Dekorasyonu tam anlamı ile yapabilmek için işe koltuk takımları alarak başlanmalıdır. Bu yıla damga vuracak koltuk takımı modelleri ve detayları aşağıda yer almaktadır.

Continue reading

2022 Lüks Yatak Odası Takımı Önerileri Nelerdir?

2022 Lüks Yatak Odası Takımı Önerileri Nelerdir?

2022 yılında ev dekorasyonunda önemli değişiklikler meydana gelmiştir. Ev dekorasyonu dendiği zaman akla gelen yatak odası da bu değişikliklerden nasibini almıştır. Yatak odasında bulunan komodinlerden kıyafet dolaplarına kadar pek çok ürün 2022 yılında altın ve gümüş renklerden daha fazla yararlanmaya başlamıştır. Aşağıda 2022 yılına damga vuracak bazı yatak odası modellerine yer verilmiştir. Eğer ki yatak odası dizayn etmek gibi bir düşünceye sahip iseniz bu modeller arasından seçim yaparak işinizi kolaylaştırabilirsiniz.

Continue reading

2022 Lüks Yemek Odası Takımı Önerileri Nelerdir?

2022 Lüks Yemek Odası Takımı Önerileri Nelerdir?

Evlerde önemli bir paya sahip olan yemek odaları tasarım konusunda özen gösterilmesi gereken alanlardan biridir. Yemek odasının nasıl bir tasarıma sahip olduğu evin aurasını doğrudan etkilemektedir. Bu nedenle odanızın tasarımını yapar iken hem kendi zevklerinize ait modellerden yararlanmalı hem de uygun eşyaları bir arada kullanmalısınız. Aşağıda birden fazla lüks yemek odası takımı modeline yer verilmiştir. Bu modeller arasından sizin stilinize uygun olanları not edebilir ve yemek odası tasarımlarınızda bu notlardan yararlanabilirsiniz. Altın geçişlerden metal renklere özgün tasarımlardan kreatif modellere kadar pek çok takım aşağıda yer almaktadır.

Continue reading

Açık Renk Salonlarda Hangi TV Üniteleri Tercih Edilebilir?

Tv ünitesi modelleri, farklı büyüklükte salonlara uygun olarak üretilmekte olup, salon takımının bütün bir uyum içerisinde görülmesi ev sahiplerinin çokça önemsediği durumlar arasında yer almaktadır. Salonlar ve yemek odaları, dünyanın her yerinde, oturma grubu, yemek odası takımı ve TV ünitesinin bir arada bulunduğu ortamlar arasında değerlendirilir. Birçok mobilyanın bu şekilde bir arada bulunduğu evlerde, mobilyalar arasındaki uyumu sağlamak ve buna uygun bir dekorasyon tipi geliştirmek bazen zorlayıcı olabilir. Bu sebepten beraberinde birçok iç mimarın çalıştığı şık tasarımları kullanmak size fayda sağlayacaktır.

Continue reading

İyi Bir Koltuk Takımında Hangi Özellikler Bulunur?

Koltuk takımları salonumuzun en değerli parçaları arasında olmakla beraber, modern evlerin olmazsa olmazları arasında bulunmaktadır. Kişiler ister yeni bir eve taşınırken, isterlerse de evlenirken salon tasarımı ve dekorasyonu sırasında önem verilen konulardan bir tanesi de salon takımının nasıl olacağı üzerinedir. Salon takımları oldukça şık ve birbirinden değişik ve ihtişamlı modelleri ile hayatımızda yer alırken, estetikten ziyade konfor da son derece önemlidir. Günün önemli kısımlarını geçireceğimiz ve misafirlerimizi gönül rahatlığı ile ağırlayabileceğimiz koltuk takımlarının birçok özelliği de içermesi gerekmektedir.

Continue reading

Yemek Odası Takımlarında Hangi Çeşitler Tercih Edilebilir?

Yemek odası takımları, yıllardır misafirlerimizi gönül rahatlığı ile ağırlamış olduğumuz, onları ağırlarken kendi tarzımızı ve misafirperverliğimizi yansıtmış olduğumuz takımlardır. Genelde salonda bulunan yemek odası takımları, misafirlerin ağırlandığı ayrı bir bölüm varsa burada da bulunabilir. Yemek odası tasarımlarında kişiler tamamen kendi zevklerine göre birbirinden güzel modeller tercih edebilirler. Klasik, göz dolduran şatafatlı ve misafirlerin kendilerini adeta bir sarayda hissedebileceği farklı özelliklerde yemek odası takımları, firmamız tarafından da siz değerli müşterileri için üretilmekte ve satışı gerçekleşmektedir. Geniş ürün yelpazesi ile en klasik modellerden en lüks modellere kadar birçok ürün yelpazemizdedir.

Continue reading